ANGEL ESCURA S.L.

63 ANYS DE SERVEI

Angel Escura S.L.
C \ Soledat , 24
08700 IGUALADA (BCN)
Tlf./fax: 93 803 03 38

Qui Som?

L’activitat de ANGEL ESCURA S.L. S’inicia l'any 1953 de mà d’Angel Escura Francisco. En aquells moments la principal línia de negoci estava focalitzada amb la petita instal·lació domèstica d’aigua, electricitat i gas. Però de mica en mica i gràcies a l'experiència del dia a dia, ANGEL ESCURA S.L. es va començar a introduir dintre el món industrial, realitzant tant tasques de manteniment industrial com projecte integres de noves instal·lacions per a fàbriques noves o existents dels sectors dels curtits i del tèxtil, entre d’altres. 

A partir dels Anys 60 i després de la primera etapa d’especialització en el sector industrial, ANGEL ESCURA S.L. va començar a introduir la seva activitat a les instal·lacions de bombeig d’aigua i a les instal·lacions de Canonades de PVC, una gran revolució industrial en aquells temps, arribant a crear una empresa de distribució d’aigua anomenada ANES S.A.

De forma paral·lela i gràcies a l'experiència assolida en el sector del bombeig industrial, ANGEL ESCURA S.L. va ampliar la seva activitat en el sector de les instal·lacions de piscines i fonts, tant publiques com privades. Obtenint amb el llarg del temps una experiència respectable tant amb el disseny innovador i sofisticat d’aquestes, com amb el tractament intel·ligent i automàtic d’aigües. Actualment ANGEL ESCURA S.L.disposa del millor aval possible, més de 180 piscines realitzades des del seu Inici. 

El pas del temps i les noves demandes del Mercat van porta ANGEL ESCURA S.L., a l’especialització dintre el sector de les energies Renovables, oferint tot tipus de instal·lacions solars, de biomassa i de geotèrmia.

Actualment ANGEL ESCURA S.L., amb 63 anys d’experiència, continua oferint als seus serveis tant al sector industrial com al sector domèstic. Apostant diàriament per una formació continuada en vers les noves exigències del mercat i de les noves tendències.

En l’actualitat les noves generacions del nostre equip familiar, treballen dia a dia per mantenir el nivell de servei i la confiança assolinda en el passat i aixi poder oferir el millor servei al seus més de 1000 clients.