ANGEL ESCURA S.L.

63 ANYS DE SERVEI

Angel Escura S.L.
C \ Soledat , 24
08700 IGUALADA (BCN)
Tlf./fax: 93 803 03 38

Piscines:

ANGEL ESCURA, S.L desenvolupa part de la seva activitat professional a dissenyar i construccint piscines de tots tipus, disposant de més de 63 anys d'experiència dins el sector i mes de 250 piscines que avalant el nostre servei i compromis.

Construïm piscines de disseny, paisatgistes, piscines desbordants, piscines d'inoxidable, ideal per a àtics, piscines prefabricades, spas a mida. També instal·lem tot tipus d'equips: electròlisi salina, ultraviolada, llums Leds RGB , persianes automàtiques, cubertes, robots neteja fons, dutxes, spas, bombes de calor, deshumidificadores i altres complements de piscines.

El nostre objectiu és superar les expectatives dels nostres clients. Per a això estudiem tots els detalls i dissenyem i construïm seguint criteris de màxima qualitat. Som partner i Distribuïdors Oficials de marques capdavanteres al mercat.

En la galeria que trobarà a continuació, podrá veure algunes de les nostres referències al mercat. Totes les piscines que apareixen han estat disenyades i construïdes per ANGEL ESCURA S.L.