ANGEL ESCURA S.L.

63 ANYS DE SERVEI

Angel Escura S.L.
C \ Soledat , 24
08700 IGUALADA (BCN)
Tlf./fax: 93 803 03 38

Instal·lacions d‘Aire Acondicionat:

Angel Escura S.L. amb els seus 63 anys d’experiencia disposa dels conexiements i les aptituds necessaries per a realitza tot tipus d’instal.lacions d‘Aire Acondicionat per a la seva llar.

Tan mateix, Angel Escura S.L disposa d’un departmemt tècnic d’enginyers amb mes de 40 anys d’experiencia, capaç de realitzar el diseny, el calcúl i la certificació d‘aquest tipus d’instal·lacions.

Angel Escura S.L. també esta al dia amb els carnets d’instal·lador necessaris per tal de legalitzar, amb el butlleti corresponent, totes les instal·lcions realitzades aixi com les instal·lacions reformades.

Les principals fases de tota instal·lacio de gas disenyada i projectada per Angel Escura S.L., consisteix en:

       - Estudi previ de les necessitats del client.

       - Càlcul de l’instal·lacio.

       - Projecte de l’instal·lacio.

       - Realització de l’instal·lacio.

       - Legalització de l’instal·lacio.

Al finalitzar tota instal·lacio, Angel Escura S.L., ofereix un servei de manteniment, realitzant qualsevol reparació o substitució necessaria per satisfer les necessitats dels seus clients. També realitzem modificacions o reparacions de instal·lacions ja existens que requereixin algun tipos de canvi.

A Angel Escura S.L. disposem de tots els coneixements i recursos per disenyar i realitzar l‘instal·lacio d‘aire acondicionat per la seva llar i aixi, satisfer les seves necessitats. No dubti en contactar amb nosaltres per mes informació.