ANGEL ESCURA S.L.

63 ANYS DE SERVEI

Angel Escura S.L.
C \ Soledat , 24
08700 IGUALADA (BCN)
Tlf./fax: 93 803 03 38

Grups de Pressió:

Des dels inicis Angel Escura S.L. a estat vinculat amb el bombeig i l‘extracció d’aigua, actualment disposem de multiples instal·lacions de bombeig i extracció que avalant els nostres 63 anys d’experiencia. Es per aquest motiu que Angel Escura S.L. disposa dels conexiements i les aptituds necessaries per a realitzar aquest tipus d’instal.lacions assegurant un elevat rendiment del sistema i de bombeig d’aigua, per a la seva llar o comunitat de veïns.

Tan mateix, Angel Escura S.L disposa d’un departmemt tècnic d’enginyers amb mes de 40 anys d’experiencia, capaç de realitzar el diseny, el calcúl i la certificació d‘aquest tipus d’instal·lacions.

Angel Escura S.L. també esta al dia amb els carnets d’instal·lador necessaris per tal de legalitzar, amb el butlleti corresponent, totes les instal·lcions realitzades aixi com les instal·lacions reformades.

Les principals fases de tota instal·lacio disenyada i projectada per Angel Escura S.L., consisteix en:

       - Estudi previ de les necessitats del client.

       - Càlcul de l’instal·lacio.

       - Projecte de l’instal·lacio.

       - Realització de l’instal·lacio.

       - Legalització de l’instal·lacio.

Al finalitzar tota instal·lacio, Angel Escura S.L., ofereix un servei de manteniment, realitzant qualsevol reparació o substitució necessaria per satisfer les necessitats dels seus clients. També realitzem modificacions o reparacions de instal·lacions ja existens que requereixin algun tipos de canvi.

A Angel Escura S.L. disposem de tots els coneixements i recursos per disenyar i realitzar l‘instal·lacio d‘aire acondicionat per la seva llar i aixi, satisfer les seves necessitats. No dubti en contactar amb nosaltres per mes informació.