ANGEL ESCURA S.L.

63 ANYS DE SERVEI

Angel Escura S.L.
C \ Soledat , 24
08700 IGUALADA (BCN)
Tlf./fax: 93 803 03 38

- Estalvi d’energia: La domòtica gestiona intel·ligentment la il·luminació, climatització, l’aigua calenta, el reg, els electrodomèstics, etc. aprofitant millor els recursos naturals, utilitzant les tarifes horàries de menor cost, i reduint així, la factura energètica. A més, mitjançant el monitoratge de consums, s'obté la informació necessària per modificar els hàbits i augmentar l'estalvi i l'eficiència.

- L’accessibilitat als elements de la llar: facilita l'ús dels elements de la llar a les persones amb discapacitats de la forma que més s'ajusti a les seves necessitats, a més d'oferir serveis de teleassistència per a aquells que ho necessitin.


- La seguretat: mitjançant la vigilància automàtica de persones, animals i bens, així com d'incidències i avaries. Mitjançant controls d'intrusió, tancament automàtic de totes les obertures, simulació dinàmica de presència, façanes dinàmiques, càmeres de vigilància, alarmes personals, i a través d'alarmes tècniques que permeten detectar incendis, fugides de gas, inundacions d'aigua, fallades del subministrament elèctric, etc.


- La comoditat: permet la gestió de dispositius i activitats domèstiques. La domòtica ens permetrà obrir, tancar, apagar, encendre, regular... els electrodomèstics, la climatització, ventilació, il·luminació natural i artificial, persianes, tendals, portes, cortines, reg, subministrament d'aigua, gas, electricitat...


- La connectivitat de l'Usuari: Gràcies a les noves tecnologies emergents, l'usuari pot estar connectat en tot moment amb la seva llar, poden controlar tots els racons de la llar des del seu ordinador, tables o mòbil, sense necessitat d'estar present en l'habitatge.

Domòtica:

Angel Escura S.L. ha apostat sempre per les noves tecnologies i per al reciclatge dels seus treballadors envers aquestes, per tal d’estar al nivell del mercat en tot moment. 

Per aquest motiu, Angel Escura S.L. ofereix un ampli ventall de serveis de domòtica per a la llar.

La domòtica és el conjunt de tecnologies aplicades al control i a l'automatització intel·ligent de la llar, que permet a l’usuari controlar d’una manera eficient l'ús de la energia, la seguretat i el confort d’aquesta. Podríem dir que es tracta d’un sistema de comunicació entre l'usuari i la llar.

La domòtica contribueix directament a millorar la qualitat de vida de l'usuari final. Les principals millores són:

A Angel Escura S.L. disposem de tots els coneixements i recursos per disenay una instalació domòtica per satisfer les necessitats de la seva llar. No dubti en contactar amb nosaltres per mes informació.