ANGEL ESCURA S.L.

63 ANYS DE SERVEI

Angel Escura S.L.
C \ Soledat , 24
08700 IGUALADA (BCN)
Tlf./fax: 93 803 03 38

Aspiració Centralitzada:

Angel Escura S.L., es mante al dia amb totes les tendencies del mercat, per tal d‘oferir als seus clients les ultimes novetats. Es per aixo que Angel Escura S.L. ofereix als seus clients la possibilitat d‘integra en la seva llar, una instal·lacio d‘aspiració centralitzada.

El sistema d'aspiració centralitzada consisteix en la instal·lacio d'un aspirador situat en el garatge, cambra de màquines, safareig, traster, etc. i connectat mitjançant una xarxa de canonades encastades a les pared de la casa, amb diferents preses d'aspiració situades estratègicament per tot l'habitatge.

Per utilitzar-la només hem de connectar una mànega aspiradora en les preses distribuidas per la casa. El sistema s'activa automàticament sense necessitat d'engegar-lo manualment, la pols i brutissia és aspirada i transportada a través de les canonades fins a la central d'aspiració, on queda emmagatzemada, filtran la micropols, els acars i les males olors.

Els principals Avantatjes d‘aquesta instal·lació son:

      - Alt rendiment de l’aspiració

      - Comoditat

      - Silenci

      - Facilitat d’aspiració

      - Neteja eficaç en qualsevol situació 

      - Reducció de la Pols en el Habitatge.

Totes aquestes avantatges fan l‘aspiració centralitzada una instal·lacio necessaria per tota llar amb un cost minim d‘instal·lació, peró amb un alt grau de comoditat un cop instal·lat. 

A Angel Escura S.L. disposem de tots els coneixements i recursos per disenyar i realitzar la instal·lacio d‘aspiració més adïent per a la seva llar i aixi, satisfer les seves necessitats. No dubti en contactar amb nosaltres per mes informació.